Set Solusi Bebas Ekzema

Atasi Masalah Kulit Gatal dan Ekzema Si Manja Anda 👶Di Remdii, kami menggunakan teknologi sains yang telah dipatenkan & diformulasi melalui penyelidikan dan kajian dari pakar-pakar saintis Universiti Putra Malaysia (UPM). Teknologi Remdii dapat membantu dalam merawat kulit ekzema dari lapisan dalam dan mengurangkan risiko ekzema berulang semula.

Remdii Sensitive Cream

Remdii Sensitive Cream ialah krim pelembap yang dirumus dengan spektrum penuh α, β, γ, δ tokoferol dan tocotrienol dalam kombinasi dengan Aloe Vera, dan asid hyaluronik dalam nisbah yang seimbang untuk memberi pemulihan maksimum bagi kulit sensitif dan bermasalah.

❌ Bebas steroid
❌ Bebas paraben
❌ Bebas pewangi
❌ Bebas pewarna
❌ Bebas bahan pengawet
✅ Sesuai untuk golongan dewasa, bayi & kanak-kanak

Fungsi Remdii Sensitive Cream

⭐ Mengurangkan keradangan kulit
⭐ Melembapkan kulit
⭐ Membaiki sel & tisu kulit rosak dari lapisan dalam kulit
⭐ Melindungi kulit dari kuman dan bahan perengsa

Bagaimana Remdii Sensitive Cream Membantu Anda?

REMDII telah merumuskan pelembab yang dipanggil sebagai “SMART MOISTURISER” yang dapat menembusi ke lapisan dermis kulit untuk mengurangkan keradangan dan membaiki kulit dari lapisan dalam. Dengan kandungan asid hyaluronik & Aloe Vera di dalam formulasi ini juga memberi kuasa penghidratan yang tinggi untuk mengembalikan kawasan kulit yang terkesan kepada keadaan asalnya. Secara kesimpulannya, REMDII dapat:

  1. Melindungi dan melembapkan dari lapisan luar kulit
  2. Mengurangkan dan membaiki dari lapisan bawah kulit

Bahan Aktif: Tokoferol & Tokotrienol

❤ Vitamin E spektrum penuh 8 isomer tokotrienol & tokoferol.
❤ Bentuk semula jadi bioaktif. Bukan sintetik.
❤ Tokotrienol adalah 60 kali lebih kuat daripada tokoferol dalam mengurangkan keradangan kulit

Produk BEBAS STEROID

REMDII Sensitive Cream adalah bebas steroid. Keputusan ujian makmal menunjukkan bahawa krim Remdii dianggap sebagai produk yang mempunyai kekuatan dan fungsi yang sama dalam mengurangkan keradangan seperti krim steroid NAMUN tanpa memberi sebarang kesan sampingan kepada pengguna.

Aurora Silver Skin Spray

Aurora Silver Skin Spray ialah semburan serbaguna antimikrobial yang diperbuat daripada 99.99% perak tulen dalam air ultra-tulen. Ia adalah 100% SEMULAJADI dan berkesan dalam membunuh 99.99% kuman dan membantu mempercepatkan proses pemulihan luka ekzema akibat dari menggaru.

Fungsi Aurora Silver Skin Spray

⭐ Digunakan untuk menghalang jangkitan bakteria dalam rawatan luka ekzema

⭐ Ion perak dan sebatian berasaskan perak sangat berkesan dalam membunuh mikroorganisma

⭐ Perak koloid diperakui selamat dan berkesan untuk digunakan bagi mereka yang mempunyai kulit sensitif seperti akibat ekzema dan luka ekzema yang menyakitkan

⭐ Tindakan antibakterianya juga dapat menghalang jangkitan malah boleh melegakan kesakitan dan mempercepatkan penyembuhan luka EKZEMA

Diformulasikan secara khas TANPA RASA PEDIH ketika disembur pada LUKA EKZEMA.

Cara penggunaan Eczema

Testimoni Pengguna Kami

LEBIH DARIPADA 100 000 PENGGUNA

500 BUAH FARMASI SELURUH MALAYSIA